Pimastuikkelin matka maailmassa

tiistai 24. helmikuuta 2009

Puoli vuotta sitten..


.. tähän aikaan oltiin väsyneitä, mutta onnellisia!! Tänään: edelleen väsyneitä (todella väsyneitä!!), mutta vähintään yhtä onnellista sakkia.

Tänään tuli siis Pinjalle täyteen 6kk ja sunnuntaina sitä juhlistettiin kummien ja mummien yms. kanssa kakulla.. Pinja sai kivoja puolivuotis lahjoja: taaperokärryn, ihanan tunikan, Brion kirjan, "Pinja" rekisterikilven sekä pulkan. Kiitosta vaan kaikista!

Tässä sitten pulkkaillaan mummulaan ja vaarilaan saunomaan..

Ja tässä tutkitaan mummin ja papan lavuaaria, kyllä oli hauskaa ryömiä tiskipöydällä ja lykätä kätensä kylmään veteen lavuaarissa!

Nyt hiukan asiasta poiketen: tässä se kutomani peitto.. Vielä on pohdinnassa lisäänkö yhden "läpyskän" ruskealla langalla, kun muuten jää melko pieneksi. Toisaalta olen suunnitellut tämän eräälle heinäkuun vauvelille, eli vastasyntyneelle tuskin on liian pieni.. Pinskulle tein vielä oranssin pipon, samaa mallia kuin tuo alla oleva, ja turkoosi ruokalappukin on viimeistelyä vaille valmis..

1 kommenttia:

  • 26. helmikuuta 2009 klo 20.57 , Blogger Mimmarna kirjoitti...

    Myöhästyneet onnentoivotukset Pinjalle! Niin se aika rientää (ja äidin väsymys senkun kasvaa), nyt jo puoli vuotta. Hienon pulkankin neiti on saanut, meiltä täytyykin tuo vanha vauvapulkka hukata sitten jonnekin muualle kun ensi talvena se meiltä jo pois joutaa.
    Hieno peitto! Lisää vaan se ruskea, ei se kesävauvakaan kuitenkaan pitkään ole pikkuinen ja pikkuvarpahat pilkistelee viltin alta....

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu