Pimastuikkelin matka maailmassa

torstai 1. tammikuuta 2009

Onnellista uutta vuotta 2009


Istuessani tässä uudessa Rolls Roycessani matkalla lentokentälle (jossa nousen ostamaani yksityiskoneeseen ja lennän Karibialle risteilemään uusien ystävieni kanssa kuukaudeksi), päätin muistaa joitain vähäosaisempia ystäviäni jotka yrittävät ottaa ilon irti halvalla kuohuviinillä ja parilla tulitikkua muistuttavalla raketilla.

Onnea ja menestystä vuodelle 2009 (elkääkä ottako liian tosissaan, ei tullut lotosta täyspottia ja tällaisesta vaan haaveillaan, ihan tätä omaa plänttiä pidemmällä ei meidän vuosi vaihtunut. Omalla pihalla tönötettiin vuoden vaihtuessa jälleen uuteen!!)

Hauskat tuulahdukset vuodelle 2009 siis kaikille tutuille, ystäville, sukulaisille ja muillekin jotka eksyvät tätä lukemaan :)

Pinsku vietti uutta vuotta tutkimalla hyvin tiiviisti varpaitaan, kun piti iltapesuille mennä.. Heti kasin jälkeen tuli uni silmään, ja loput vuodesta 2008 menikin sitten nukkuessa :) Nyt otettiin ekan kerran illalla oikein kunnon vellisatsi ja maitoo päälle, saas nähdä kuinka pitkään nukkuu, herääkö vasta 2010 ;) Josko nämä illat hiukan rauhottuis, kun otetaan tuo velleily tavaksi. Toistaiseksi (sormet ristissä) näyttää oikein hyvältä!

Ai niin, ja luumua maistettiin vuonna 2008 (vikana päivänä siis ;) ...) ekan kerran.. Kokeillaan vähän voidella neidin suolistoa, jos tulis parempi luisto. Ja bataatti-porkkanasosetta meni päivällä aikas moinen satsi. Pinja oikein pyysi lisää kädet ojossa, ja suu maiskutti heti kun lusikka oli vähänkään lähettyvillä. Taisi löytyä uus lemppariruoka :D

1 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu