Pimastuikkelin matka maailmassa

maanantai 29. joulukuuta 2008

Joulun (t)aikaa


Meidän eka joulu meni oikein hyvin!! (Nukkumaan vaan oli vaikea asettua, mutta ei sekään parin tunnin yhtenäistä huutoa "kummempaa" ollut ;) !)
Pinsku oli aikas ymmällään, kun oli talo täynnä väkeä, ja lahjakasa reilusti neitiä isompi! Ensimmäiset neljä kuukautta oltiin siis ainakin oltu kilttejä.

Joulupukkikin kävi, ja tottahan neiti oli syliin laitettava istumaan.. (Eikä ollut ainoa meidän perheen jäsen, joka istahti joulupukin polvelle ;) !!)

Välipäivinä ehdittiin käymään jo shoppailemassakin, ja neiti oli taas aikas nätisti.. Kunnes piti lähteä kotiin.. Istuimeen laittaminen ei ollut mitenkään kivaa!! Kauhee huuto alkoi heti kun neidin laittoi istuimeen, tosin kotona sitten maltettiinkin istua istuimessa yksinään melkein 10 minuuttia. En osaa sanoa mitä Pinjan päässä taas liikkui..

Mummin luonakin käytiin syömässä, "tuliaisina" saatin hyvä perhepotretti:

Nyt sitten onkin iskenyt joku silmätulehdus, tai ainakin silmä rähmii kovasti. Eilen käytiin ensimmäistä kertaa lääkärissä, pieni kiukku meinas iskeä, kun lääkärisetä katsoi korviin, mutta muuten lähinnä kiinnosti kaikki ympärillä oleva :)

Nyt on sit syöty jo porkkanaakin hiukan, ja eilen maistettiin korvikettakin ensimmäisen kerran. Neidillä on niin jatkuva nälkä, että täytyy saada jotain tuhdimpaa pikkuhiljaa. Ja toisaalta, itse lähden kouluun tammikuussa (tosin vain kerran viikossa), niin täytyy sitä sapuskaa jostain siksi aikaa saada.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu