Pimastuikkelin matka maailmassa

tiistai 30. joulukuuta 2008

Bataattia


Näin ohimennen, löysinpäs kivan kuvan joululta Pinskusta soittamassa papan kitaraa :D
Taitaa tulla aikasmoinen musikantti tuosta pimusta! Pianoo soitellaan kotona jo usein, mutta tuo kitara kun oli uusi tuttavuus, se kiinnostikin ihan eri tavalla :)












Sitten pikaiseen asiaan (ennen kun viimeinenkin lyhty tästä talosta sammuu taas yöksi). Tänään maistettiin ensimmäisen kerran bataattia. Siihen oli sekotettu hiukan porkkanaa. Hyvää vauhtia lähtee kiinteiden aloittelut. Huomenna olis tarkoitus lisätä luumusose mukaan meidän repertuaariin, että saatais kakka luistamaan ;)
(Itkuinen ilme johtuu siitä, että neiti suuttui aivan silmittömästi äidille, kun nälkäisenä luuli saavansa ruokaa, kun istutettiin sitteriin, mutta sen sijaan tuikkasinkin silmiin silmätipat!)

1 kommenttia:

  • 31. joulukuuta 2008 klo 23.20 , Blogger Odelia kirjoitti...

    Ihania kuvia. Kovasti on Pinjakin kasvanut. Meillä oli 4kk neuvolassa pituus jo 62.5cm ja painoakin 5.5kg. Kauhealla vauhdilla kasvavat.

    Mä meinasin kanssa seuraavaksi tehdä bataatti-porkkanasosetta. Maistuuko tuo paremmin kuin peruna-porkkana? Meillä on se tällä hetkellä herkkua. Hedelmäsoseet eivät uppoa laisinkaan niin hyvin.

    Hyvää Uutta Vuotta 2009 Teille!

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu