Pimastuikkelin matka maailmassa

tiistai 3. helmikuuta 2009

5kk neuvola



Tänään käytiinkin sitten viimeisen kerran moikkaamassa tätä neuvolantätiä, ensi kerralla on jo uusi ihminen sitä virkaa hoitamassa. Olikin hyvä juttutuokio :) Ja tarviiko tuota nyt enää edes mainita, että Pinjahan tietysti hurmasi tädin melkein kyyneliin saakka :)

Pituus: 70cm (!!)
Paino: 7430g
Pipo: 42,5cm

Semmoisen pienen yksityiskohdan huomasin, että päänympärys on kasvanut tasaisesti 1cm joka mittauskertojen välillä :)

Rokotuskin saatiin, mutta Pinsku oli kyllä urhea tyttö, kun ei juurikaan siitä välittänyt. Pieni kiljaisu/rääkäisy ja sitten takaisin Lego-lelun kimppuun, jonka täti oli antanut hypisteltäväksi.

Yöt on alkaneet mennä parempaan päin, vaikkakin viime yönä 35min yhtäjaksoinen kiljuminen, karjuminen, rääkyminen ja huuto meinasi saada tämän äidin jälleen luovuttamaan ja työntämään tissin tuon tissitakiaisen suuhun.. Enpä tiedä mistä löysin voimat olla luovuttamatta, mutta se toimi!! Ja hyvä kannustus neuvolasta sai minut päättäväisemmäksi jatkaa samaa rataa. Eli tarkoitus olisi, ettei joka hötkyilyyn reagoida tissillä, vaikka tuo takiainen sitä vaatiikin.

Että tällaista tällä kertaa, nyt täytyy rientää antamaan panadolia!

1 kommenttia:

  • 3. helmikuuta 2009 klo 19.17 , Blogger Mimmarna kirjoitti...

    Terveisiä meidän sairastuvalta!

    Pinjahan on kasvanut roimasti, hienoa! Juuri tuolla katselin että olisi jotain vaatetta tulossa taas sinnepäin joten hyvä tietää mitat.

    Me plikat ollaan oltu flunssassa nyt viikon päivät, Jussi sinnitteli ja sairastui vasta tänään. Kai tässä taas joskus uskaltaudutte meille päin tulemaan kunhan saadaan nämä taudit sairastettua.

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu