Pimastuikkelin matka maailmassa

tiistai 6. tammikuuta 2009

Takaperin eteenpäin



Taas on kaikkea uutta opittu ja kokeiltu.

Tänään testailtiin ekaa kertaa nokkamukista juomista, ja hienosti osas Pinja itse pitää kiinni, apua tarvi hiukan kallistamisessa, mutta kun oikein otteen sai, niin kyllä se muki oikeassa asennossa hetken pysyikin.

Eilen kotiuduttiin Saarijärven reissulta. Oli Pinjan ensimmäinen lomamatka, Ylen mökillä. Hienosti meni reissu. Neiti jaksoi autossakin olla yllättävän hyvin. Sekä meno- että paluumatkalla tuli vain yksi hermostumiskohtaus, ja sekin meni ohi, kun sai maitoa. Paluumatkalla pysähdyttiin kahvittelemaan Jämsään, ja kyllä tää maailma vaan on pieni!! Sattui meinaan samalle huoltsikalle Pinjan isotäti miehensä kanssa.. Pinsku ei ollutkaan aiemmin äidin tätiä nähnyt noin niin kuin livenä, että tuli sitten sekin "hoidettua pois alta".


Saarijärvellä Pinja opetteli hiukan pelaan korttia. Eivät vaan isin kanssa tuntuneet ollenkaan olevan samaa mieltä mikä kortti löydä pöytään :)

Kiitosta vaan muuten kummitädille joululahjasta. Piti jo joku aika sitten laittaa kuva tänne blogiin, mutta oltiin mökkireissun ajan nettipimennossa, niin meinasi unohtua..

Illan suussa neiti yritti mönkiä kovasti eteenpäin (tietokoneen perässä ;) ), mutta ei onnistunut.. Arvatkaapa vaan miten kuitenkin kävi.. Pinja pääsi puoli metriä taaksepäin! Peruutti vielä toisenkin kerran, kunnes iski niin kova väsymys, ettei enää jaksanut yrittää..

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu