Pimastuikkelin matka maailmassa

torstai 12. helmikuuta 2009

Lunssa iski

Täällä sitä ollaan flunssassa koko perhe. Äidillä ja isällä on nuhaa ja yskää ja järkyttävä väsymys, Pinjalla pientä kuumetta, ja nyt nuha. Ikävää tää sairastaminen, vaikka Pinja onkin yllättävän reipas. Päivät menee kitistessä, jos ei oikeasti ole IHAN koko ajan jotain touhuttavaa, ja pakko myöntää, että kipeänä en jaksa jatkuvasti toimia sirkuspellenä :D

Muutama päivä sitten laitettiin Pinja omaan huoneeseen nukkumaan, ja AH AUTUUTTA tässähän saa itse kukin nukuttua :) Heti parani yöunet, nyt Pinsku herää kaks kertaa yössä syömään ja aamuyöstä (5-7) mun viereen nukkumaan. Siitä sitten noustaan joskus 8.30.

Nyt on opittu pyörimään oman navan ympäri ja peruuttaminenkin sujuu jo hienosti (etenkin jos lattiat on liukkaat).. Minä muuten innostuin kutomaan pitkästä aikaa, nyt kuluu Tallinnan langat :D
Tuli kudottua tällainen myssy Pinjalle :) Nyt työn alla on peitto! Kiitos vaan Jaanalle nettisivuista, aivan ihania ohjeita.

1 kommenttia:

  • 14. helmikuuta 2009 klo 15.01 , Blogger Mimmarna kirjoitti...

    Hyvää ystävänpäivää Pinjalle ja teille vanhemmille! Mimma ja Marna kiittävät kortista!
    Toivottavasti parannutte pian, meillä ollaan jo melkein terveinä.
    Hienon myssyn olet tehnyt, pitäisköhän munkin pistää puikot laulaan...? Tuskin maltan odottaa koska se peitto esitellään täällä.

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu