Pimastuikkelin matka maailmassa

perjantai 9. tammikuuta 2009

Neuvolakuulumisia

Keskiviikkona käytiin taas hurmaamassa lääkäri ja neuvolantäti :) Kyllä tuli taas niin ylistävää ihailua meidän neidistä, että sai äiti oikein punastella ylpeydestä! (On muuten paljon antoisampaa olla ylpeä äiti kuin ylpeä itsestään..)

Pituutta oli tullut vajaassa kuukaudessa huimat 5cm, nyt siis 67,5cm. Painokin oli jo 7kg paremmalla puolella kokonaiset 5 grammaa :D Ja pipo kasvaa samaa tasaista tahtia, nyt 41,5cm.

Pinja ei paljon paikoillaan jaksanut olla, vaan pyöri ja hyöri ympäriinsä kun lääkäri tutki, milloin yritti tarttua lääkärin stetoskooppiin (eikös se semmoinen oo nimeltään?!) ja milloin lääkärin käsiin. Loppu ajan pää pyöri hyrränä ympäriinsä, ja aina kun silmiin osui jotain mielenkiintoista, neiti pysähtyi hetkeks tarkkailemaan. Jos kiinnostuksen kohteena oli lääkäri tai neuvolantäti, Pinja leväytti päälle leveän hymyn (ei siis tietoakaan siitä vierastamisesta, mitä oli kuukausi sitten).

Ja tänään maisettiin ekan kerran parsakaalia, toivottavasti ei tuu masu kipeäksi. Neiti oli kuin joku avaruusolio vihreän ruokalappunsa kanssa, kun suusta valui epämääräisen näköistä vihreää mönjää :D

2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu