Pimastuikkelin matka maailmassa

keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Perunaa nam!

Tästä siis aloitettiin.. Alkuun meinasi jopa naurattaa, mutta kyllä se ilme hiukan muuttui, kun maidon seassa tuli myös perunaa.. (Ja ei, sitä perunaa ei tullut suoraan tissistä, kyllä se maito oli sekoitettu astiaan, jossa sitä perunaa oli soseena ;) !!)


Ei kestänyt kauaa ennen kuin Pinja tajus, että nyt seassa on muutakin kuin maitoa!! Pari vauvalusikallista sitä sosetta kuitenkin uppos (eikä yhtään lentänyt kaaressa pihalle), joten eiköhän me oteta huomenna uusiks.

Siitä pienestä määrästä sosetta mitä tein, meni sitten loput nälkäisille kissoille.. :) Tästä hyvästä Pinja kokeili ratsastaa Lilli-kisulla.. En tiedä kuka oli eniten ihmeissään, kissa, Pinja vai isä, joka pakotettiin kuvaamaan ;) Noh, Pinja korvasi tämän Lillille myöhemmin illalla silittämällä kissaa ensimmäisen kerran.. Nätisti neiti silittikin poskesta ja korvasta Lilliä.. Ihan kun olis tiennyt, että sitä kissaa ei paljon muualta kannatakaan silittää!

Illalla muuten maisteltiin vielä ensimmäistä kertaa omia varpaita, ja ilme oli kyllä näkemisen arvoinen.. Meni naama paljon enemmän ruttuun kuin perunasta :D (Tänään ei ollut kylpypäivä!) Harmi kun oli muistikortti kamerasta täynnä, en saanut ikuistettua sitä ilmettä..

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu