Pimastuikkelin matka maailmassa

keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Reissaaja pimu


Pinsku oli eilen koko päivän äidin mukana Vammalan ammattikoululla, kun äidin tukkaa taas vähän värjäiltiin.. Väriksi tuli nyt kirkkaan oranssi :) Pinsku viihtyi hyvin ja hurmasi taas valtavan joukon eri ikäisiä naisia :) Saatiin äidin tukka värjäillä rauhassa, kun oli kasa hyssyttäjiä ja "seuramiehiä" Pinjalle.. On se vaan mahtavaa, kun voi reissata tuollaisia koko päivän reissuja tytön kanssa, kun tuntuu että aina menee niin hyvin! Ei tarvi (ainakaan toistaiseksi) pelätä, että tyttö vaan huutaisi pää punaisena koko reissun..

Illalla kokeiltiinkin ensimmäisen kerran villavaippahousuja.. Kiitos vaan mummulle kutomisesta.. Vaikka tämä äiti onkin innostunut kutomisesta (parhaillaankin yksi puikko suussa), ei noin monimutkainen asia vielä luonnistu. Kaulaliinat on minun alaa, siinä kun ei tarvi kutoa kuin yksi suora pätkä :D Sellaisen kyhäsin kummitytöllekin joku aika sitten ja nyt olisi tulossa Pinjalle..

Niitä joulukorttikuviakin yritin tässä taannoin kuvailla, mutta ei oikein ottanut onnistuakseen.. En tiedä oliko Pinjalla "pipo kireällä", vai mistä syystä ei maistunut tonttuna oleminen.. :) Täytyy kai taas huomenna yrittää paremmalla onnella.. Saas vaan nähdä voidaanko käyttää enemmän noita villavaippahousuja, kun Pinsku tykkää niin kovasti tarrata kiinni Pampersin vaippaan ja katsella siinä olevia kuvia ;)

Ai niin, näin ohimennen sanoen tiistaisessa Sairaala- sarjassa olikin tuttu synnyttäjä.. Bongasin vahingossa ystävän miehen tv:stä ja hetken kuluttua ruutun tulikin kuva pienen pienestä rääpäleestä, joka nykyään on jo "valtava" pikkumies.. Kuvankin tuosta pikkumiehestä näkee, kun kelaa muutaman jutun alemmas!

Niin muutens, eipäs tässäkään huushollissa kuitenkaan mitään satu-elämää vietetä, vaikka Pinja onkin ehkä yksi helpoimmista lapsosista mitä maa päällään kantaa (koputellaans taas puuta).. Iltaisin on meinaan näytetty yhä useammin ja pidempään tuota "tonttu-naamaa" mikä tuossa ylempänäkin näkyy.. En tiedä jääkö Pinja nälkäiseksi, kun tissittelisi helposti toista tuntia illalla, vai onko vaan tullut isäänsä, eikä tahtoisi millään nukahtaa, mutta kun neidin laskee sänkyyn alkaa yleensä järkyttävä huuto ja kiljuminen, johon ei juuri muu auta kuin tissi.. Tänään keksin laittaa Pinjan äp-makuupussiin ja tipauttaa pussin sänkyyn tyttöineen päivineen.. Sillainpa sitten hiljeni, ja nukkuu vieläkin tyytyväisenä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu