Pimastuikkelin matka maailmassa

keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Barcelonan pimu



Pinjasta on tullut Barcelonan kannattaja.. Tosin ei me silti täällä tiedetä, miten se itsenäisyyspäivänä paljon kohuttu (koska lie pelattu) Barcelona - Real Madrid peli päättyi :D

Tiistaina tuli siis käytyä 3kk neuvolassa ja ensimmäinen rokotuskin saatiin, taisi äitiä jännittää ja pelottaa, ja oikeastaan sattuakin enemmän kuin Pinjaa :)
(Niin ja ikäähän meillä on jo 3,5kk)

Pituus: 62,5cm (54cm)
paino: 6345g (3980g)
pipo: 40,5cm (34,5cm)

Pituutta siis on tullut hiukan heikon laisesti, mutta täällä ei kyllä olla huolissaan, onhan tuo neiti sopivan korkea (isin sanoin).


Saatin neuvot soseiden maisteluun ja ehkä kokeillaankin jo ennen joulua. Täysimetyksellä kuitenkin olis tarkoitus jatkaa 6kk asti, ja vain maistella alkuunsa.

Neiti näyttää alkaneen vierastaa, sai meinaan neuvolantäti sellaisen vastaanoton,että huhhuh! Ei ollut oma iloinen itsensä, vaan kiljui pää punaisena kun näki tädin :) Mä vähän ounastelinkin, että josko se vierastaminen pian alkaa, kun siitä on ollut merkkejä. Niin ja hampaitakin on jo kovin tuloillaan. Yläikenet on aivan kovat, että kai ne kohta läpi puskee !

Sylissä pimu istuu jo hyvin selkä suorassa (mitä nyt välillä kiinnostuu liikaa varpaistaan ja on ihan kyssyssä ;) ), eikä kuulemma oo haittaa vaikka sylissä "istuttaakin". Kädet, varpaat ja omat polvetkin on jo löydetty ja niitä tutkitaan innolla aina tilaisuuden tullen :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu