Pimastuikkelin matka maailmassa

torstai 27. marraskuuta 2008

Listausta


Täytyy oikein listata mitä meillä osataan, että sitten joskus muistaa milloin on opittu mitäkin..
Eli nyt on parisen viikkoa tarrattu kiinni tavaroihin, lempitavaroina Pampersin ohut vaippa ja isotädin tekemä unipupu.. Masulla makoillessa yritetään napata mm. kirjoistakin kiinni.. Ja kaikki mitä käsiin saadaan viedään tietysti suuhun :) Niin ja Herra Neliöstä napataan kiinni vaikka mikä olisi, se on paras lelu mitä Pinja tietää..

Tänään (ikää siis tasan 3kk ja 3pv) on kääntyilty masulta selälleen useampaan otteeseen. Ensimmäinen kertahan oli jo "aikoja sitten", mutta tänään sitä on tehty aikas urakalla. Välillä on hiukkasen pitänyt auttaa, toisinaan taas neiti kiskaisee hurjalla vauhdilla selälleen ihan itse. Selältä vatsalleen on käännytty toistaiseksi vain pienellä avustuksella, mutta varmasti sujuu kohta jo omin voimin! Vielä siis täytyy äidin laittaa Pinjan jalka toisen jalan yli, niin että siitä saa ponnattua vauhtia ja haettua oikean suunnan. Lempparikirja Herra Neliö on ollut suurena apuna näissä treenailuissa.

Tänään saatiin taas pitkästä aikaa (lähes tulkoon) hekotusta.. Mummu "pomppi" (mitä nyt pomppimaan pystyy) tuolin takaa pitäen hassuja ääniä ja Pinja oli todella lähellä hekottaa sydämensä kyllyydestä.. Tyytyi kuitenkin "vain" sanomaan "eeh-heeh" tyylisiä naurahduksia.. Yritettiin videoidakin pätkä, mutta eihän siitä mitään tullut.. Loppui meinaan naurut siihen kun saatiin kamera esiin.

On muuten pitänyt jo jonkun aikaa laittaa todisteita, kuinka isän serkku on hyvä lastenhoitaja.. Taidetaankin muutaman kesän päästä pyytää neitiä meille lapsenlikaksi, että päästään itse hurvittelemaan ;)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu