Pimastuikkelin matka maailmassa

maanantai 10. marraskuuta 2008

Neuvolakuulumisia (ja vähän muutakin löpinää)

Ens alkuun lyhykäinen "tiedoitus" tuosta meidän perheen isistä.. Minä kun viimeksi kirjoittelin, kuinka nälkäinen kissa oli repinyt isänpäivä lahjan kulman auki.. No pöh, se mikään kissa ollut! Isihän se oli töistä tullessaan käynyt repimässä lahjaansa sen verran auki, että näki mitä on tulossa :D

No niin, sitten asiaan! Eilen oli taas neuvola. Tytöllähän on siis ikää jo 2,5kk, mutta nyt käytiin 2kk neuvolassa. Strategiset mitat oli: pituus 61cm, paino 5725g, ja pipo 39,5cm. Neuvolantäti kehui taas Pinjan maasta taivaisiin ja äiti sai hymyillä onnellisena! Täti totesi, että ihan vielä ei tarvisi alkaa kääntymään, kun siitä ensimmäisestä kerrasta kerroin.

Täti saikin ensimmäisenä leveän hymyn Pinjalta, ja heti oli yksi ihminen lisää hurmattu! Kehui kovasti meidän unenlahjoja, kun välillä nukutaan tosiaan jo 10h (siis yhden kerran), mutta normaalistikin 6-8h putkeen ja heti perään 2-3h ennen kuin noustaan ylös. Päivällä on myös vähintään yhdet n. 2-4h päikkärit, sillä ehdolla että Pinja pääsee vaunuissa pihalle. Neuvolantäti totesi, että sisälle ei välttämättä helpolla opikaan nukkumaan, kun mainitsin, että Pinja mielummin jättää unet väliin, kun nukkuu sisällä.

Ensi kerralla saadaankin sitten ensimmäinen rokotus!

Tässä yks päivä harjoiteltiin taas masullaan köllöttelyä ja samalla räpsittiin kuvia, kun vaari ja pappa saivat isänpäivälahjaksi Pinjan kuvalla varustetut kahvimukit.

Tässä pari fotoa tuolta päivältä.. Tuota toista en nyt saa millään kääntymään oikein päin, mutta tämä on hyvää niskajumppaa kaikille :)

1 kommenttia:

  • 13. marraskuuta 2008 klo 16.07 , Blogger Odelia kirjoitti...

    Emilia taitaa itseasiassa olla aika suosittu nimi tällä hetkellä. Kavereiden vauva sai kolmanneksi nimeksi Emilia. Mun mielestä Pinja on kyllä erittäin kiva nimi.

    Teidän neiti näyttää aina ihanan pirtsakalta kuvissa. Teillä ilmeisesti myös melkein aina meno päällä. Neiti nyt leikkimatolla; jalat ja kädet heiluu ja kovasti jutellaan. =)

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu