Pimastuikkelin matka maailmassa

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Meillä kaikilla on varpaat

Meillä asuu Suomen paras vekara ;) Taitaa vekara itsekin olla sitä mieltä, ainakin jos näin oikein"korkeasti koulutettuna" analysoisin tyttösen ilmettä..

Asiasta puukenkään, mikähän siinäkin muuten on, että nuo ammattikoulusta työelämään astuneet ihmiset (lähinnä viittaan erääseen minulle hyvin rakkaaseen ihmiseen ;) !!) tuppaavat pilkkaamaan tai ainakin vääntämään vitsiä "korkeasti koulutetuista".. Vai onko nyt vaan kyse minusta?!

Saas nähdä muuttuuko isin mielipide koulutuksen tärkeydestä, kun Pinja pohtii isin kanssa, hakisiko Cambridgen yliopistoon lukemaan historiaa vai pistäisikö paperit vetämään Oxfordiin lakinaisen uraa ajatellen.. Tosin eihän sitä tiedä vaikka tuo tyttönen haluaisi suoraan yläasteen jälkeen työelämään, ja isi saa taas hyvät naurut äidin "mahtavan" opiskelu-uran siivellä. Äiti ei ainakaan pistä pahaksi, kunhan tyttö itse tykkää tulevasta ammatistaan (ja voihan sitäkin nykyaikana vaihtaa vaikka kuinka usein).. Lähtiköhän ajatus liitämään hiukan liian pitkälle, kun neidillä ei ole vielä hajuakaan historiasta, saatika siitä mikä on lakimies tai ammattikoulu, ja minä jo täällä pohdin toisen ammattia ;) Päättäkööt itse aikanaan, kunhan ei maailmalle lähtisi.. Tämä äiti potee nyt jo pahaa mieltä siitä, että joskus tulevaisuudessa neiti aloittaa omankin elämänsä.. (Taitaa olla taas liikaa aikaa omille ajatuksille, kun neiti nukkuu ja isäntä on töissä.)

Back to reality:
Eetu-setä (äidin serkku) sai paketin syliin, kun oltiin isomummulla kahvittelemassa tänään päivällä! Pinsku viihtyi oikein hyvin, oli taas sylejä niinkin paljon, että hyvä ettei tappelu syntynyt siitä, kuka saa pitää sylissä :D

Oli kyllä harvinaista, että Pinsku sattui olemaan (osan aikaa) hereillä, kun oltiin isomummulla.. Jostain syystä uni on maittanut lähes aina, kun isomummu tulee kylään, tai kun käydään siellä kylässä! Kuvastakin näkee, että taisi kuitenkin hiukan haukotuttaa ;)

Tänään muuten löytyi varpaat!! Pinsku polskutteli kylvyssä kovaan tahtiin, kunnes yhtäkkiä silmät lävähti selälleen ja kädet alkoi hamuamaan varpaita.. Oli hassun näköistä, kun neiti katsoi silmät pyöreänä omia varpaitaan, selkeästi ajatellen, että "Ahaa, mullahan on tuollaisetkin. Miltähän ne tuntuis jos niitä vähän maistais?!" :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu