Pimastuikkelin matka maailmassa

torstai 20. marraskuuta 2008

Kiitos mummille!!


Pinja sai tänään ensimmäisen kirjeensä ihan omalla nimellä.. Kuoresta löytyi ihana yllätys!! Kisujoulukalenteri.. Sitä sitten ihasteltiinkin puoli päivää.. Suuri kiitos mummille! Pinja nappasi kalenterin kainaloon, mutta kun kalenterin käänsi toisin päin (siis niin että pimu näki kisujen kuvat), ei siitä saanutkaan enää katsettaan irti. Sattuipa sopivasti olevan pimullakin päällä kisu-potkarit.


Isotätin tekemä pupu on otettu nyt meillä unipupuksi.. Se on hoitanut hyvin tehtävänsä, siitä kun saa Pinjakin näppärästi kiinni.

Tää päivä tuota pupua onkin kannettu ympäri kämppää aina kun Pinja on ollut äidin tai isin sylissä. Tyttö osaa jo hienosti ottaa itse kiinni tavaroista, jos vaan ovat tarpeeksi ohkaisia.

Tässä tyylinäyte Pinjalta, kuinka uni tulee, kunhan puristaa toisella kädellä pupua ja toisella varmistaa, että tutti pysyy suussa :)


Pupu oli aamullakin vieressä, kun Pinja kölli isin kanssa äidin ja isin sängyssä. Yöt Pinja nukkuu kyllä omassa sängyssä, mutta aamusta oon antanut tytön köllötellä meidän kanssa.

Isiä vielä hiukan väsytti, mutta Pinja jo pirteänä yritti väkisin istumaan. Enää ei viihdytä makuuasennossa juuri ollenkaan, tai sitten pitää olla paljon virikkeitä ja joku aikuinen höpöttämässä koko ajan. Taitaa olla pimulla hyvät vatsalihakset, kun niin kovasti punnailee ylös ja istumaan. Heti kun tytön ottaa vaikkapa syliin, neiti kiskaisee polvet koukkuun, pään eteenpäin ja yrittää nousta väkisin istumaan..

Meillä on tuo vanhempi kissa ominut Pinjan sitterin.. Tänään käänsin pääni ehkä 10 sekunniksi ja kissa oli jo ottanut lokoisan asennon siinä. Mulkaisi mua siihen malliin, että "menes ämmä pois, mä nukun nyt täällä!!", vaan kyllä sai kissa lähteä sitteristä. Normaalisti pidänkin sitterin aina huoneessa, jossa kissat ei oo, tai se on varmasti vallattu.

1 kommenttia:

  • 22. marraskuuta 2008 klo 7.29 , Blogger Mimmarna kirjoitti...

    Onpa kiva että pupu on saanut kunniatehtävän! Tuolla se teidän antama pupu kuluu Mimmalla puhki (paikattu on jo moneen kertaan)edelleen unikaverina. Onneksi se vaihtaripupu löytyi taannoin ½ vuoden kadoksissa olon jälkeen Tiimarista minne sen joku oli vuorostaan unohtanut :)
    Ihanan kisukalenterin on Pinja saanut!!

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu