Pimastuikkelin matka maailmassa

lauantai 8. marraskuuta 2008

Kuulumisia



Perjantaina käytiin taas Valkeakoskella, äiti ja isi saivat uudet tukat!! Äidin tukka on nyt kirkkaan punainen ja iskällä kivan ruskea. Pinja päätti ettei ala nukkumaan päiväuniaan, kun ei kerran päässyt vaunjuissa pihalle.. Olis kai pitänyt laittaa tyttö vaunuissa Koskikaran eteen ja itkuhälytin kolmanteen kerrokseen parturiin mukaan :) Kaiken kaikkiaan tyttö nukkui 15-30min pätkiä parit tuon reissun aikana (11.30-19), eikä kotonakaan tullut uni ennen kuin yhdeksän jälkeen, mutta sitä samaa unta kestikin sitten aamu seitsemään!! Eli siis ensimmäiset 10 tunnin unet tuli kiskaisut 2,5kk iässä :)

Lauantaina käytiinkin sokeriserkku-Aleksin 3v syntymäpäivillä! "Avesti" on jo niiiiin iso poika, että äitiä oikein hirvittää, kun muistelee 2,5 vuoden takaista, jolloin Aksu oli täällä paljon hoidossa, ja tuollainen tärpästikkeli niin kuin toi oma tyttö. Noinko hurjaa vauhtia ne kasvaa?! Alkaa jo tuleen ikävä omaa pikkuvauvaa :)

Ja tämä sunnuntai onkin sitten se ensimmäinen isänpäivä meidän huushollissa. Isäntä on ollut yön töissä, eli saas nähdä kuinka jaksaa koko päivän kierrellä n. 4 tunnin unilla. Toivotaan että meidän pimujen herätys on niin makoisa, että sen voimalla jaksaa iltaan asti. Isänpäivälahjatkin on tietysti hommattu. Illalla jemmasin paketin kätsysti keittiön pöydälle, ja johan sen oli aamulla kissa käynyt repimässä puoliksi auki! Avitti vähän meidän iskää ;) Isänpäivä kuvia pistän sitten kun niitä on!

Huomenna mennäänkin äidin ja isän kummityttöä ja tämän isosiskoa katsomaan.. Minä olenkin jo toista viikkoa "kitissyt", kun on kova ikävä. Vauhdilla sielläkin kasvetaan, kun vanhempi täyttää kolme ja nuorempi täytti juuri vuoden.. Kohta se on meilläkin edessä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu