Pimastuikkelin matka maailmassa

tiistai 4. marraskuuta 2008

Ensimmäinen käännös





Tänään se sitten tapahtui.. Oltiin äidin ystävällä, Annilla kylässä ja makoiltiin koko poppoo (kisuineen päivineen) lattialla. Pinja viihtyi vasta toista kertaa masullaan (vaikka niin päin aina nukutaan) eikä mennyt montaa minuttia, kun naureskeltiin kuinka Pinja heijasi itseään edes takas. Yhtäkkiä pääsikin kyljelteen, eikä siitä ollut enää pitkä matka selälteen! Äidilläkin oli kamera vieressä, eli tämä ensimmäinen käännös selälteen saatiin ikuistettua :)

Mummu ja vaarikin kävi sitten katsomassa, josko Pinja olisi suostunut näyttämään mitä osaa, mutta ei kukkokaan käskien laula! Nyt aletaankin sitten massuttelemaan lattialla enemmän, äiti kaivoikin jo ison läjän kirjoja Pinjalle lattialle :)

Tämä kolmen kuvan sarja on siis "Tästä se kaikki lähti - välietappi - ja tähän se sitten päättyi"..

Niin ja viikonloppuna käytiin mummin ja papan luona syömässä (kummisetäkin oli kotona tyttöystävänsä kanssa), kiitos vaan hyvästä ruoasta!! Pinja kylläkin nukkui melkein koko ajan- Taisi olla makoisat unet ulkona, kun neiti heräsi leveyä hymy naamallaan :)
Ennen kuin kotiin lähdettiin, pääsi Pinja halailemaan kummisetää.. Ja mummi napsi kuvia (omalla kameralla) isistä, äidistä ja Pinjasta... Taisi jopa yhdessä olla sekä isin että äidin ilmeet edes jotenkuten kohdillaan ;)



Tämä asuntokin alkaa jo näyttämään siltä, että täällä asuu pieni neiti.. Kovasti komistaa jo lelut, kirjat ja vauvanviltit lattioita! Minkähän näköistä täällä on kun neiti oppii liikkumaan ja saa kaikki tavarat kuskattua mukanaan. Nythän nuo on helppo siivota, kun itse ne yhteen paikkaan levittää :)

1 kommenttia:

  • 4. marraskuuta 2008 klo 21.44 , Blogger Mimmarna kirjoitti...

    Voin kertoa että kyllä se asunto pikkusen erilaiselta tulee näyttämään hetken päästä ;) ;) ;)
    Hyvä kuva kummisedästä ja Pinjasta! Koskakohan se kummisetä ehtisi meillekin tuon toisen kummityttönsä kanssa lötköttämään :)

    Onnea Pinjalle käännöksestä - kohta teilläkin jo juostaan!

    terkuin,
    isotätsy

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu