Pimastuikkelin matka maailmassa

tiistai 28. lokakuuta 2008

Talviaikaan siirryttiin ongelmitta


Tämä talviaika tuntuu sopivan meidän perheelle kesäaikaa paremmin! Pinja on nyt herännyt aamulla n. 7.30 syömään ja kahdeksan aikoihin ollaan alettu vaihtamaan päivävaatteita ja vaippaa.. 9 maissa otetaan jo ensimmäiset päiväunet, jotka kestää n. tunnin verran. Sitten seurustellaan, leikitään leluilla ja syöpötellään parisen tuntia, ja taas päiväunille. Nämä unet onkin sitten melkoisen pitkät, 3-5h, ja mieluiten nukutaan ulkona. Äiti pääsee samalla lenkille ja kylille hoitamaan asioita, ja silti jää aikaa touhuta kotonakin. Näin tiistain kunniaks aloinkin siivoamaan, ja innostuin imuroimaan ja tuulettamaan alakerran, järjestelemään tavaroita paikoilleen ja tiskejä laittamaan. Sitten istahdin hetkeksi käsitöiden pariin. Ajattelin yrittää kutoa tossut Pinjalle, tarkoituksella melko isot, koska muuten niitä ei ehtisi käyttämään :)

Päivisin yritetään touhuta kaikenlaista mielenkiintoista. Välillä makoillaan lattialla, välillä istutaan sitterissä ja leikitään leluilla, lueskellaan Herra Neliö kirjaa (joka onkin muuten mielenkiintoinen ja hauska), toisinaan köllötellään sängyssä ja kuunnellaan miten pelle-mobile soi! Monesti vaipanvaihdon yhteydessä vaihdetaan vaatteetkin, että varmasti ehditään käyttää kaikkia :D Ja kun väsy meinaa iskeä, hypätään usein kantoliinaan.. Siitä on tullut paras lohdutuskeino!

Tänään äiti saikin makeat hihkaisut, kun Pinja makoili aamulla sitterissä ja äiti höpötti jotain aivan päätöntä :) Isin me annettiin nukkua niin pitkään kun jaksoi, koska isi menee yöksi töihin. Tosin 10 aikaan se isikin kömpi ylös sängystä. Pinjan ja isin lempileikki toistaiseksi on suihkari; isi kuskaa Pinjaa ympäri asuntoa "lennättäen" ja tekee suihkari-ääniä.. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu