Pimastuikkelin matka maailmassa

lauantai 25. lokakuuta 2008

Flunssaista


Tähän alkuun kuva vastakastetusta Pinjasta! Tältä näytti tämä neitokainen kastepäivänä..

Sitten asiaan! Nyt se ensimmäinen flunssa sitten iski! Äiti on ollut jo muutaman päivän kipeänä, mutta viime yönä Pinjakin krohisi, krähisi ja tuhisi todella paljon. Aamulla huomasinkin, että neidillä tulee räkää vaikka koko vuoden tarpeiksi! Ja yskäkin iski pikkuiseen :( Vaikka mielessäni mietin, että saisi tämä oma flunssa jo loppua, ottaisin sen kyllä mielummin takaisin itselle, kun antaisin tuon pienen neidin flunssailla.. Apteekista haettiin nenätippoja, jos ne auttaisi hiukan! Hyväntuulinen tuo tytteli kuitenkin on, vaikka flunssa iskikin.

Jotain positiivistakin kuitenkin: eilen siis tuli tasan 2kk täyteen, ja saman päivänä ensimmäinen NAURU! Voi kun oli ihanaa kuultavaa! Mummu höpötteli Pinjalle "Mä tahdon nyt heti nukkumaan!" moneen kertaan peräkkäin, ja Pinja höräytti oikein naurunpätkän :D Iltapäivällä äitikin sai osakseen pienen naurun, kyllä lämmitti flunssaisen sydäntä!

Isälläkin oli eilen "ensimmäisiä kertoja"-päivä, kun yli viikon kakkapihtailun jälkeen annettiin tuttipullosta maitoa, johon oli sekoitettu mallasuutetta. Eli isi syötti ensimmäisen kerran Pinjaa, ja hyvin maistui.. Taisi toimiakin, kun tuli kahdet kakat eilen, toiset illalla ja toiset yöllä :) Yleensä kun tuo neiti on kakannut kerran viikossa, jos sitäkään!

1 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu