Pimastuikkelin matka maailmassa

torstai 23. lokakuuta 2008

2 kuukautta täyteen

Nyt tuleekin jo 2 kuukautta neidin syntymästä. Ja suoraan sanottuna, aika on mennyt kuin siivillä, eli tiivistän ensimmäiset 2 kuukautta lyhykäisesti:

Alussa podettiin masunpuruja ja pieni lohtu sekä apu löytyi Cuplaton-merkkisestä lääkkeestä ja vauvahieronnasta. Masuvaivoista on nyt päästy melko pitkälti eroon, kun on vaihdettu Jekovitit Dee-tippoihin ja neidin suolisto jo vähän kehittynyt. Vauvahierontakin loppui jo kuukausi sitten, eikä Cuplatoniakaan ole syöty aikoihin.

Reilu 2 viikon iästä alettiin nukkumaan masultaan, kun pään kääntäminen puolelta toiselle sujui jo kuin rasvattu (ensimmäisen kerran onnistuneesti viikon ikäisenä), eikä muut asennot enää sisällä nukkuessa kelpaakaan. Kuukauden iässä alettiin nukkumaan n. 6h öisin, muutamaan otteeseen on jo sattunut 8 tunnin yöunetkin :) Eli täällä ei juurikaan öisin jouduta valvoskelemaan!

(Kuvassa Ihaa-neidillä on ikää 1kk ja 5 päivää.)

1,5kk iässä oli ristiäiset ja nimeksi tuli Pinja Kristiina. Ei ole kovin montaa kaimaa ainakaan vielä vastaan tullut. Tarkalleen ottaen n. 4400 Pinja nimistä tyttöä löytyy tästä maasta (ja tässä on mukana kuolleet ja Pinjan toisena tai kolmantena nimenä omaavat). Näin väittää väestörekisterikeskus. Pappikin kehui nimeä ja sanoi ettei aiemmin ole kastanut ketään Pinjaa.

Nyt Pinja jo hymyilee kovasti ja usein.. Tässä sitä odotellaan koska tulee ensimmäinen nauru. Kovasti sitä jo hakee, ei vaan ääni vielä kohtaa ajatusta naurusta :)

7,5 viikon iässä Pinjalla oli pituutta 59,5cm ja painoa 5320g. Hienosti kasvaa :)

4 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu