Pimastuikkelin matka maailmassa

lauantai 18. huhtikuuta 2009

Uusia taitoja


Flunssan jälkimainingeissa iski sitten ensimmäinen korvatulehdus! Yksi yö nukuttiin tuolissa ja pari yötä meni pitkälti valvoessa, päivisin neiti oli kyllä melkeinpä oma itsensä..
Nyt aletaan (toivottavasti!!) olemaan terveitä :)

Pääsiäinen meni siis sairastaessa Valkeakoskella, jossa Pinja tekikin hiukan lähempää tuttavuutta Ninja-koiran kanssa.

Uusia taitojakin on tämän viikon aikana opittu vaikka kuinka! Pinja oppi ensin nousemaan seisomaan tukea vasten ja saman päivänä konttaamaan. Nyt tuo konttauskin alkaa jo sujua, eikä ihan heti enää vaihdetakaan ryömimiseen :) Ja pystyssä tuo neiti kököttää unissaankin.. Yllättävää kyllä, ettei yöt ole menneet entistä huonommaksi vaikka nämä kaksi taitoa lisää tulikin! Keskimäärin neljä kertaa yössä heräillään, mutta enää kerran syödään.

Tässä kuvassa Pinja kiipesi itse ison pahvilaatikon päälle (jossa oli neidille uusi sänky) ja konttaili (valkoisilla housuillaan!!) siinä päällä. Osasipa hienosti tulla alaskin sieltä :)

Tuli sitten ostettua tuon uuden sängyn lisäksi uudet matkarattaat Pinskulle. Niille tuleekin jo pian käyttöä, kun lähdetään vapputorille kruisailemaan!

Tässäpä vielä tämän aamun tyylinäyte konttailusta.. Pinjan kaikki vaatteet menivät eilen uudestaan pesuun, kun ilmeisesti pesuaineen vaihdosta on tullut todella paha ihottuma ympäri kehoa (neiti on täynnä pientä punaista näppyä). Enpä kyllä ihmettelisi, vaikka osasyy olisi mahdollinen atooppinen iho.

No niin kuitenkin siihen asiaan; vaippasiltaan olikin sitten helpompi kontata, eikä neidin taidot ja siihen mitoitettu vauhti oikein kohdanneetkaan!! ;)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu