Pimastuikkelin matka maailmassa

tiistai 7. huhtikuuta 2009

Flunssa


Pinjaan iski sitten ensimmäinen flunssa.. Räkä valuu, itku ja väsy on koko ajan, ruoka ei maistu ja lämpöäkin on! Hankalinta tuntuu olevan päiväunet, kun omaan sänkyyn ei vaan voi nukahtaa.. Nyt onkin vuoroteltu huudon ja äidin sylin kanssa, ja pitkästä aikaa toimi myös vanha "makuupussi-huijaus" (laitoin Pinjan makuupussiin niin kuin ulos mentäessä ja heijasin uneen).. Hetkeen ei voinut itse liikkua, mutta sain sitten jo sänkyynkin siirrettyä.

Tässä Pinsku yrittää mukamas nukkua päiväunia.. Antaa ehkä yltiöpositiivisen kuvan, ei sitä näin hymyä oltu ennen kuvan ottamista..

Meillä jäi vauvashoppailutkin väliin, kun juuri tähän väliin iski kipuisuus. Mutta toisella kertaa, ei tuo maailmaa kaada! (Eiköhän se Elovainion kauppakeskus siinä jonkun aikaa pysy..)

Sitten ihan toisiin asioihin: ohensin hiukan omaa tukkaani ohimennen.. Lähtikin aika kasa, eikä looki muuttunut lainkaan! Enempää en uskaltanut itse ottaa, ajattelin että on muuten Mimmulla kova työ saada tästä pehkosta fiksun näköinen..

Ja tuo satsi tuli siit parilla napsaisulla niskasta ja päälaelta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu