Pimastuikkelin matka maailmassa

lauantai 13. kesäkuuta 2009

Ensimmäinen sana..


.. on nyt sanottu! "KUKKUU!" Tästä se Pinjan sanainen arkku aukeaa..
Äidillä on alkanut työt ja Pinja on viihtynyt päivisin hienosti mummun ja vaarin kanssa (jos isikin on ollut töissä). Kauheesti tuo neiti jo mennä viipottaa, ja ehdottomasti tämän hetken hitti on Libero-kerhosta saatu pallo!
Sen perässä kuljetaan vaikka minne, ja hoetaan "pa-pa-pa-pa"

(Tässä muuten äitienpäiväotos!)


Käytiin tosiaan joku aika sitten Turussakin, Ikean reissulla ja sukuloimassa. Pinja päätti, että Ikeassa ei nukuta ja ottikin sitten aamupäikkäreitä vain 15min. Ikea oli Pinjasta ihan kamala paikka, eikä siellä juuri viihdytty (vaikka kuva antaa ymmärtää ihan toista).

Neiti hiljeni huudoltaan heti kun päästiin kassoilta pois.
Ruokailu kyllä maittoi (mitäs muutakaan, isäänsä tullut), eli pieni hetki saatin olla rauhassa.

Noh, ostokset tuli tehtyä ja vaatehuoneessa komeilee nyt hyvänäköinen kaapisto.

Pottailuharjoituksetkin on jo alotettu, ja muutamat pisut on kalastettu pottaan! Onpa se isompi hätäkin kerran sinne jo saatu. Tästä jatketaan pikkuhiljaa eteenpäin, jos niistä pisuista alkais vaikka tulla ihan säännöllisiä.

Nyt me on alettu ulkoilemaan paljon.. Pinja viihtyykin pihalla tosi hyvin, on kai mukavaa vaihtelua kun ei tarvi ihan samoja nurkkia koluta koko ajan! Ollaan leikitty jo legoilla pihalla, uiskenneltu uima-"altaassa" (eli kylpyammeessa) kovilla helteillä ja rakenneltu isin kanssa saunan rappusia.

Kutsuttiinpa Elmeri-ystäväkin uimaan, kun pari viikkoa sitten sattui oikein kova helle.

Niin ja sitä ennen käytiin ylioppilasjuhlissa. Meidän juhlapimu leikki pallolla (sillä lempipallollaan) pitkin nurmikoita, kun isommat pojat pelas hiukan isommalla pallolla oikein jalkkista..

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu