Pimastuikkelin matka maailmassa

torstai 20. joulukuuta 2012

4v4kk lähestyy

Nyt karkasi aika käsistä. Moneen vuotten en ole päivittänyt blogia, joten asioita olisi niin paljon kerrottavana, kuin vaan jaksaisi kirjoittaa. Ja uskokaa, paljon en jaksa. Syynä lähinnä tämä lisääntynyt lapsikatras ja sairastelu. Tällä hetkellä Pinjalla on elämänsä ensimmäinen enterorokko ja Pinjan pikkuveljellä (1v5kk) oli juuri vauvarokko, jonka perään tuli heti enterorokko. Ja Pinjan toisella pikkuveljellä (2,5kk) todettiin juuri refluksi ja nyt alkoi nenäkin vuotamaan. Lisäksi itsellä on ollut kuumetta ja flunssaa jo muutaman päivän.

Eli käyn nopeasti läpi Pinjan tähän astisen elämän edellisestä päivityksestä:
elokuussa 2010 Pinja täytti 2v. Siihen mennessä neidistä oli tullut ekan kerran isosisko, pikkuveljelle joka kuoli ja syntyi maaliskuussa 2010.

Elokuussa 2011 Pinja täytti 3v ja neidistä oli tullut jo toisen kerran isosisko, pikkuveljelle joka syntyi heinäkuussa 2011 ja omaa tuplasti sen vauhdin, mitä isosiskonsa 1,5-vuotiaana ;)

Elokuussa 2012 Pinja täytti 4v ja oli tulossa 3. kerran isosiskoksi, pikkuveli nro 3 syntyi lokakuussa 2012.

Pinja on luonteeltaan kuin äitinsä: tulta ja tappuraa ja auta armias jos ajatteletkin väärin.. Meillä osataan suuttua, paiskoa ovia, taas yhtäkkiä rakastaa täysillä ja puhua ihan puuta heinää!!

Katsotaan saisiko sitä päivitettyä hiukan useamminkin tästä lähin, nyt kun aikaa on jatkuvasti notkua koneen äärellä ;) Vai palaanko sitten taas, kun Pinja täyttää 8!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu